1. Condicions d'accés

L'accés al lloc web Vilapark comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, dels seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent.
Per aquest motiu us recomanem que llegiu atentament el contingut d'aquest avís si voleu accedir-hi i utilitzar la informació i els serveis que ofereix la pàgina web de www.vilaparkandorra.com.

2. Condicions d'ús

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i dels serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordre públic; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d'interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats.

En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

3. Exempció de responsabilitats

No ens fem responsables dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web.

No ens fem responsables dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris com a conseqüència de l'existència de possibles virus informàtics que l'usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web.

Contingut
La responsabilitat de l'ús de la informació continguda al lloc web és del mateix usuari.
No ens ens fem responsables dels continguts publicats pels usuaris, en cap cas dels continguts, de les informacions o de les imatges que no depenguin del lloc web, ni estiguin gestionats per ell ; dels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar per part de tercers a través del lloc web.